Rekenmachine kopen

Onze online rekenmachine is heel handig, maar soms is het toch wel makkelijk om één in huis te hebben. Maar hoe weet u nu waar u een rekenmachine moet kopen en welke u moet kopen? Rekenmachine24.nl heeft dit allemaal voor u uitgezocht. Wij hebben een aantal betrouwbare webwinkels geselecteerd en uitgezocht welke calculator het beste bij u past.

Welke?

Er zijn heel veel verschillende rekenmachines te koop, welke u moet hebben hangt af van waar u deze voor gaat gebruiken. Rekenmachines zijn eigenlijk te verdelen in 2 soorten: ‘gewone’ en wetenschappelijke rekenmachines. Met ‘gewone’ rekenmachines bedoelen we degene die u gebruikt als u eenvoudige sommetjes wilt uitvoeren. Deze rekenmachine beschikt over alle basis functies en is dus heel gemakkelijk in gebruik. Deze is heel handig om in huis te hebben.

De wetenschappelijke calculator kent veel meer functies dan een ‘gewone’ rekenmachine. Naast de basis functies bevat de wetenschappelijke calculator nog andere functies. Hierdoor kunt u vele moeilijke sommen oplossen. Op scholen wordt deze versie vaak gebruikt.

Waar kan ik (examen) goedgekeurde grafische rekenmachines kopen??

Er zijn verschillende webwinkels waar u een calculator kunt kopen. Echter, je rekenmachine moet wel goedgekeurd zijn voor de examens (2017 en 2018). Wij hebben de goedgekeurde rekenmachines alvast voor je uitgezocht:

Deze webwinkels zijn gespecialiseerd in rekenmachines en verkopen vele soorten. Zowel de gewone versie als wetenschappelijke rekenmachines.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *